Nieuws

TE KOOP op Handelspoort Zuid in Terneuzen

Prachtig bouwkavel op toplocatie aan de N61 2370m2 (ca. 50x47mtr)

Het perceel ligt op een prima locatie langs de doorgaande verbindingsroute van Oost- naar West-Zeeuws-Vlaanderen. Ook sluit deze weg aan op de doorgaande routes naar Gent, Antwerpen en Rotterdam.

Door de aansluiting aan de Westerscheldetunnel ligt dit bedrijventerrein in het centrum van de Euregio Scheldemond tussen België en Nederland.

Het is een perfect bedrijventerrein voor ondernemingen die vanuit een centrale locatie naast de Nederlandse ook de Vlaamse markt benaderen. Handelspoort Zuid is daarmee de beste zichtlocatie uit de wijde omtrek. In de directe omgeving is grootschalige havengebonden industrie gevestigd, die bovendien in de toekomst zal uitbreiden.

Terneuzen is volop in ontwikkeling; onlangs is er een tunnel gerealiseerd onder het kanaal van Gent naar Terneuzen. Hierdoor is de verbinding met België nog beter. Terneuzen is ook gestart met de aanleg van de nieuwe zeesluis die veel werkgelegenheid zal meebrengen!

Handelspoort Zuid is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven. Bijvoorbeeld van elektronische apparatuur of computers, medische en chemische instrumenten, groothandel, verhuurbedrijven of serviceverlening. Maar er is ook ruimte voor relatief milieuvriendelijke productie.

Meer info: +31 (0)6-29097043