Maatwerk

Particulier of Bedrijf? Wij maken het voor u op maat!

Kwaliteit & Service

Zeilmakerij Van der Sneppen staat al sinds 1861 garant voor kwaliteit en service. In onze gespecialiseerde werkplaats ontwerpen en produceren we een breed gamma aan producten. Of het nu gaat om het op maat maken van een klein afdekzeiltje, het ontwerpen en realiseren van een buiskap of het inzeilen van een grote gecompliceerde constructie, wij helpen u graag.

Wij geloven niet in standaard producten die beweren ‘overal en altijd te passen’. Samen met u bekijken wij uw unieke situatie en beantwoorden al uw specifieke vragen. Alles wat wij maken is volledig aanpasbaar aan uw behoeften. Onze specialisten staan u graag bij met advies.

Werkwijze

In een persoonlijk gesprek doorlopen wij al uw wensen,  we bespreken het ontwerp en de details en bekijken indien nodig eerst de situatie(foto’s). Afhankelijk van uw vraag komt er een vakman bij u langs om opmetingen te doen of een mal te maken, de productie gebeurt in onze werkplaats. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij een boot, kleine machine of auto, kunnen deze ook naar onze werkplaats worden gebracht.

Materiaal

Wij werken uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit, en kunnen alle onderdelen van uw kap leveren en installeren.
(Kijk op de pagina ‘materiaal & werkplaats’ voor meer uitleg over het materiaal.)

Contact

Heeft u vragen, wil u meer informatie of een offerte aanvragen? Contacteer ons gerust per telefoon of per email.

->Klik hier om naar het contactformulier te gaan.