Watersport

Van der Sneppen is als zeilmakerij al jarenlang bezig met watersport. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn onze grootste troeven. Contacteer ons gerust voor advies, ontwerp en productie van allerhande kappen en kleden.

Klik op onderstaande items voor meer informatie en beeldmateriaal


buiskap
Buiskappen
Cabriokappen
Sprayhoods
 Biminitop's - Zonnetenten
Biminitops
Zonnetenten
Dekkleden watersport
Alle soorten dekkleden
Flybridge covers
Flybridge covers
 Railingzeilen
Railingzeilen
 Zonweringen
Zonweringen Boot
 Hoezen watersport
Verschillende hoezen
maatwerk watersport
Overig aanbod
herstel / reparatie

 

Maatwerk vs. standaard

Wij kunnen uit ervaring vertellen dat geen enkele boot exact hetzelfde is. Wij geloven dan ook niet in standaard producten die beweren ‘overal en altijd te passen’. Samen met u bekijken wij uw unieke situatie en beantwoorden al uw specifieke vragen. Alles wat wij maken is volledig aanpasbaar aan uw behoeften. Onze specialisten staan u graag bij met advies.

Kwaliteit

Kwaliteit is een hoofdzaak. We houden dan ook altijd rekening met de volgende zaken:

functioneel

Al onze kappen en kleden zijn wind- en waterdicht. Daarnaast houden we bij het ontwerpen rekening met al uw wensen.

esthetisch

Onze kappen moeten strak zitten, anders zijn we niet tevreden. In de afwerking en detaillering streven we naar perfectie en elegantie.

duurzaam

We gebruiken enkel de meest hoogwaardige materialen, die een lange tijd hun kwaliteiten behouden. We gebruiken solide bevestigingstechnieken en houden rekening met de meest extreme weersomstandigheden.

Werkwijze

Wij doorlopen in een persoonlijk gesprek al uw wensen, we bespreken het ontwerp en de details. Dit kan eventueel ter plaatse. Een vakman komt aan boord om opmetingen te doen of een mal te maken, de productie gebeurt in onze werkplaats. Uw boot kan ook naar onze werkplaats worden gebracht.
Wanneer uw product daadwerkelijk geplaatst wordt vindt er een laatste kwaliteitscontrole plaats. Indien er nog aanpassingen nodig zijn kan dit ter plaatse worden gerealiseerd of gaat het geheel terug naar de werkplaats. We laten nooit iets achter waar de klant of wijzelf niet tevreden over zijn.

Mogelijkheden

Onze zeilmakerij kan nagenoeg alle onderdelen zelf produceren of verwerken:

  • We bouwen onze eigen frames met op maat geplooide buizen en alle soorten koppelstukken.
  • We verwerken alle soorten ritsen en accessoires als drukknopen, haakjes, elastieken, magneten, enz.
  • We kunnen alle soorten doek verwerken met de naaimachine, maar sommige stukken worden ook thermisch of hoogfrequent gelast.

 

->Klik hier om naar het contactformulier te gaan.