Over ons

Van der Sneppen, Meesters in zeil en doek, staat al sinds 1861 garant voor kwaliteit en service. In onze eigen werkplaats ontwerpen en produceren wij een breed assortiment aan producten. Wij blinken uit in maatwerk voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij helpen graag!

Van der Sneppen, Meesters in zeil en doek, heeft jarenlange ervaring met het maken van een breed scala aan producten voor de industrie, zakelijke klanten en particulieren. De kennis die we daarmee hebben opgebouwd, komt ons dagelijks van pas. Iedere dag gaan onze ‘meesters’ met een enorme gedrevenheid aan de slag. Zij maken zeilen en doeken in vrijwel alle soorten en maten. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om deze te meten, ontwerpen en fabriceren in onze eigen werkplaats. Op die manier bewaken we onze hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden.

Directie Van der Sneppen BV

Productie en montage
Wij leveren uitsluitend kwaliteitswerk. Voordat wij voor u aan de slag gaan, bespreken we uw wensen. Wij adviseren u graag. We weten als geen ander welk industriële zeil of doek het best past bij uw situatie. Nadat we al uw wensen voor het ontwerp hebben geïnventariseerd en tot op de kleinste details hebben doorgesproken, maken wij het ontwerp. In onze professionele werkplaats realiseren we dagelijks een breed pakket aan op maat gemaakte producten. De machines in onze werkplaats maken het mogelijk om een enkel stuk te leveren, maar maken het even gemakkelijk grote hoeveelheden op maat gemaakte hoezen en covers te produceren.

Service en onderhoud
Naast onze hoogwaardige producten hechten wij, bij Van der Sneppen veel waarde aan service en onderhoud. Onze belangrijkste drijfveer is opdrachtgevers zo goed en volledig mogelijk te ontzorgen. Zo verzorgen we desgewenst ook de levering en plaatsing op locatie. Wilt u een tijdelijke oplossing? Ook dat kan! Wij nemen al het werk uit handen: van het monteren tot reinigen, weghalen en demonteren. Onder service verstaan we ook de mogelijkheid om uw zeil(wand)en of gordijnen in opslag te nemen in ons magazijn. We plaatsen deze op het juiste moment, optioneel volledig gereinigd, weer bij u terug. Informeer ook eens naar de huurmogelijkheden.

Welkom!
U bent van harte welkom in onze showroom aan de Informaticastraat 13 in Terneuzen. Wij laten u kennis maken met ons uitgebreide assortiment en adviseren u graag. Onze showroom is elke werkdag open van 8.00 uur tot 17.00 uur.

 
Van der Sneppen BV
Terug naar de bovenkant van de website